Om Seek

SEEK

Jeg har mange års erfaring fra IT selskap der jeg blant annet har jobbet mye med tjenester og leveranser som; web hosting, nettside utvikling, drift og sikring av tjeneste innhold. Jeg har også lang erfaring som innhold/tekst forfatter og har jobbet mye med søkemotoroptimalisering (SEO) av nettside innhold. I tillegg har jeg solid IT teknisk bakgrunn.

  • Jeg lytter til dine ønsker og behov og vil alltid gi deg et ærlig svar
  • Jeg er åpen og transparent om alle forhold i forbindelse med leveransen
  • Jeg påtar meg kun oppdrag som jeg vet jeg kan gjennomføre

Om du er en liten eller stor bedrift, lag eller forening så er jeg klar for en prat med tanke på å lage nye profesjonelle hjemmesider til deg.

Velkommen!

WORDPRESS

Seek benytter WordPress som rammeverktøy for utvikling av nettsider/hjemmesider. WordPress er verdens mest brukte web publiseringsverktøy (CMS – Content Management System) med ca. 30% markedsandel. WordPress er også et verktøy som er relativt lett å lære og kanskje enda enklere å bruke når det er satt opp slik en vil ha det.

Du må likevel regne med å bruke noe tid for å komme i gang før du behersker det elementære.

Derfor er det ofte enklere og billigere å kjøpe denne tjenesten slik at du raskere kommer i gang med å produsere innhold på hjemmesidene.

Når nettsidene dine er ferdig konfigurert med layout, bilder og basis innhold er det enkelt for deg å holde nettstedet ditt oppdatert med informasjon.

Jeg hjelper deg gjerne i gang slik at du på sikt kan overta hele eller deler av driften selv. Ta kontakt!

 

ARTIKLENE / BLOGGEN

Hjemmesider, WordPress og søkemotoroptimalisering (SEO) er noe jeg har hatt stor interesse for i mange år. I artiklene mine (bloggen) forsøker jeg derfor å dele noe av min erfaring med andre.

Det å samle informasjon, holde seg informert og forsøke å skrive meningsfylt innhold er relativt tidkrevende. Det må derfor ikke forventes at jeg publiserer artikler i høyt tempo. Nye artikler kommer når de kommer. Du er velkommen til å sende meg forslag eller ønsker, er det mange nok ønsker eller forslag til et interessant emne skal jeg seriøst vurdere å skrive noe om dette. Bruk kontaktskjema til dette.

NETTSTEDET

Priser
Alle priser er oppgitt eks, mva. med mindre noe annet er nevnt.

Opphavsrett
Alt innhold på denne web-siden er Copyright ©  Seek – Ole-J. Torp og beskyttet av opphavsretten. Du kan ikke på noen måte kopiere eller gjengi informasjon som finnes på disse nettsidene for kommersielt bruk eller for egen fortjeneste med mindre dette er  godkjent av meg.

Du oppfordres imidlertid benytte deler av innholdet som referanse på et eget nettsted såfremt du klart og tydelig oppgir referanse med en hyperlink/lenke tilbake til www.seek.no eller til den spesifikke artikkelen du refererer fra.

Ansvar
Jeg forsøker å sikre at informasjonen på disse nettsidene er korrekt og oppdatert. Mye av informasjonen er basert på egen erfaring over tid. Emnene som dekkes er kan være gjenstand for synsing og enkelte vil derfor kunne ha andre meninger. Jeg gir derfor ingen garanti for mulige mangler i innholdet som presenteres.

Noen steder refererer jeg til ekstern innhold på andre nettsider. Jeg er heller ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider.

Jeg påtar meg intet ansvar for tap, skade eller utgifter som du eventuelt pådrar deg direkte eller indirekte ved å benytte informasjonen som presenteres på www.seek.no

Seek - Ole-J. Torp
Orgnr. 943 265 631

Tlf.: 901 67 958
post@seek.no

Tilgjengelig på tlf
16:00 til 20:00