Tjeneste beskrivelser

Har du gjort deg opp noen tanker og ideer om tekster og innhold? Da kan jeg hjelpe deg å få nettsidene online ganske raskt.

Webutvikling

Seek er opptatt av å lage gode, brukervennlige og fullstendige hjemmesider til din bedrift eller organisasjon. I dialog med deg håndteres hele prosessen med design, layout og produksjon frem til ferdigstilte nettsider. I tillegg kan jeg håndtere eventuelt samarbeid med underleverandører. Bortsett fra å levere meg forslag til tekst på sidene, så trenger du stort sett ikke gjøre annet enn å fortelle hvordan du vil ha sidene satt opp. Jeg lager da et førsteutkast som vi kan jobbe videre med.

Målsettingen er at du får velfungerende og oversiktlige nettsider som er like gode på PC, nettbrett og mobil (responsive nettsider).

Når nettsidene dine er ferdig konfigurert med layout, bilder og basis innhold er enkelt for deg å holde nettstedet ditt oppdatert med informasjon. Hvis du også ønsker å sette bort dette arbeidet så kan jeg kan utføre det for deg (se Drift og Sikring).

 

Søkemotor optimalisering

SEO (Search Engine Optimization) er et omfattende fagområde og det er skrevet enormt mye om dette emne. Hensikten med SEO er å optimalisere nettsider slik at nettsidene dine blir synlige og rangert så høyt oppe som mulig av søkemotorene (Google, Bing etc.). Det er veldig mange faktorer som spiller inn for å oppnå høy rangering, men en må i det minste starte med det som er relativt enkelt å få til.

Ett av disse punktene er såkalt «på siden» optimalisering (On Page). Kort fortalt er dette hvor godt siden er optimalisert med tanke på nøkkelord og om siden gir en god «brukeropplevelse». Det er selvfølgelig en hel rekke andre hensyn ta. Dette og mye mer kan jeg hjelpe deg med og noe av dette kan du også lese om i artiklene jeg har skrevet. (Innhold på sidene dine, Søkemotoroptimalisering – SEO for dine nettsider).

 

Drift og sikring

Tegner du en full drift og vedlikeholdsavtale vil dette dekke alle mindre endringer, justeringer og tilpassing av innhold på sidene dine (ikke ny funksjonalitet eller nytt innhold). Avtalen inkluderer også minimum månedlig oppdatering av benyttede utvidelser og tema. I tillegg blir det ukentlig tatt full backup av løsningen din (til tredjepart – bort fra hosting leverandør). Dette betyr at nettsidene dine blir tatt god vare på og blir så trygge som mulig, eksempelvis med tanke på serverhavari hos leverandør, brukerfeil eller hacker angrep. Jeg hjelper deg også med å få på plass andre rutiner og funksjonalitet for å sikre nettstedet ditt.

 

Sosiale medier

Hvis du benytter sosiale medier så knytter jeg opp disse fra hjemmesiden. Typisk vil dette være å legge til en «Følg oss» link på hjemmesidene. Har du skrevet en fin artikkel på hjemmesiden kan en også gi leseren en mulighet til å dele din artikkel på sitt sosiale nettverk. Begge metoder kan gi deg tilgang til flere brukere eller potensielle kunder.

 

Nyhetsbrev

Fra 25.5.2018 må du ha samtykke fra alle som du sender nyhetsbrev til (GDPR General Data Protection Directive). En kan risikere bøter om en ikke følger reglene. Skal du bruke e-postadressen til kunden for et annet formål enn til nyhetsbrevet må du faktisk ha godkjenning fra kunden på dette også. Jeg kan hjelper deg med å lage påmeldingsskjema til nyhetsbrev slik at det blir korrekt.

 

Foto, grafikk og video

Har du egne bilder eller illustrasjoner som du ønsker å benytte på hjemmesiden? Fint, ofte er det slik at egne unike elementer tiltrekker seg lesere. Bor du i sør Rogaland så kan jeg assistere deg med å ta de bildene du trenger til hjemmesiden. I tillegg finnes det en rekke bilder og illustrasjoner en kan laste ned fra nett. Alle bilder eller grafiske elementer må bearbeides før dette legges ut på nett. Jeg utfører dette slik at bildene er best mulig optimalisert for bruk på hjemmesiden. Jeg kan også hjelpe deg med video; opptak, redigering og tilpassinger.

 

Domene, E-post og hosting

Hvis du ikke har dette i dag kan jeg bestille og klargjøre dette for deg hos valgfri leverandør. Om du allerede har en leverandør som du helst vil benytte, så er dette helt fint. Jeg trenger da tilgang til disse tjenestene hos din leverandør. Leverandøren må i tillegg ha støtte for WordPress hjemmesider.

Seek - Ole-J. Torp
Orgnr. 943 265 631

Tlf.: 901 67 958
post@seek.no

Tilgjengelig på tlf
16:00 til 20:00

Share This